Internatbehandling

Välkommen till vår 30-dagars högintensiva behandling för alkohol och droger i vackra Västra Hamnen, Malmö

Du kan göra internatbehandling under 30 dagar. Den här formen av behandling är för dig som är högt motiverade och målinriktade och som verkligen vill ha hjälp eller om du är tveksam om du har problem eller som ifrågasätter ditt drickande eller droganvändande. Vi kan hjälpa dig med dina funderingar runt detta.

Du kan även göra en återfallsbehandling i internatform under 10 dagar. Detta alternativ och form av behandling passar även dig som som är högt motiverad målinriktad

Behandlingen kan förlängas med 10 dagar i taget om behov finns. Kopplat till detta finns möjlighet till 1 års efterbehandling på plats i Malmö eller online.

I vår behandling åtnjuter du stor personlig frihet under ansvar. Du bor i våra spatiösa och lyxiga lägenheter med eget kök. Du kan välja vilken nivå på boende du vill ha utifrån din personliga smak: standard, loft eller suite.
 

Du ingår i vårt potenta och framgångsrika behandlingsprogram som är välbeprövat. Alla vi som arbetar på Human Gardening har ett stort personligt engagemang och hög kunskapsnivå för att kunna möta Dig och dina individuella behov. Vår metod vilar på tydlig evidens och långvarig erfarenhet. Vad som bland annat ingår i vårt program är mindfulness, PT, yoga, KBT, Minnesotamodellen och traumabaserad behandling. Dessutom ingår föreläsningar, vår Workbook med  tillhörande workshops och arbetsuppgifter. Vi i teamet har sammanlagt 50 års erfarenhet av behandlingsarbete av riskbruk, alkoholism och beroende. Grundare och VD Mikael Lund anses vara en av Sveriges ledande experter på beroende och har bland annat undervisat på Karolinska Institutet och varit terapeut på Lyxfällan. Han har också varit behandlingsansvarig på Grå Gåsen (Så mycket bättre-huset) i sex år med kända artister och framgångsrika människor.

Oavsett vad Du bestämmer dig för  efter dessa 10 dagar upplever de flesta som genomgår vårt program förhöjd livskvalitet och livsglädje och Du får med dig en verktygslåda fylld med strategier och konkreta och användbara verktyg för att hantera livet och fortsätta ditt tillfrisknande. Vi har egen läkare som  kan bistå med hälsoundersökning och sjukskrivning under behandlingstiden vid behov.

Du är varmt välkommen att höra av dig till oss för mer information.

Du har möjlighet att delbetala din behandling via vår partner Medical Finance.

Mikael Lund
VD och beroendeexpert
070-7767692
mikael@humangardening.se

Anna Hult Lund
Föreståndare och beroendeterapeut
073-7717661
anna@humangardening.se

Behandlningsalternativ

Se våra olika behandlningsalternativ

Ta kontakt

Vi finns här och kan hjälpa till