Om oss

Vårt rehabcenter är beläget i World Trade Center i Malmö, Skeppsgatan 19. Miljön är sober och lugn med en känsla av elegans och uppmanar till eftertanke och kontemplation. Dessutom serveras dagligen vällagad, näringsriktig och smakrik mat av Lasse med personal på Restaurang Variation. Detta är en del av att stärka tillfrisknandeprocessen och minska stigmat och skammen runt alkoholism / beroendesjukdomen. Vi vistas i den här miljön för att Du som beroende ska få det mesta och det bästa av din behandling. 
 

Anna Hult Lund
VD / Föreståndare / Beteendevetare / Beroendeterapeut

Anna Hult Lund har tidigare bl a arbetat inom Kriminalvården som regional expert på suicidprevention där hon utbildat personal i hela södra Sverige. Hon har dessutom flera terapeutiska utbildningar sedan tidigare. 

Maria Törnblom
Efterbehandlingsansvarig / PR- & Nätverksmanager / Beroendeterapeut

​Maria Törnblom har pedagogisk utbildning enligt Montessoripedagogiken. För närvarande går hon utbildning hos Bittens Jonssons Addiction och som trainee till Beroendeterapeut på Human Gardening.

Jessica Lund
Beteendevetare med grundutbildning i psykoterapi KBT

Jessica Lund har mångårig erfarenhet av förebyggande insatser, behandling, rådgivning och psykoterapi. Jessicas huvuduppdrag är inom primärvård. Hon arbetar med bedömnings- och behandlingsarbete. Behandlingarna sker både individuellt och i grupp. I huvudsak arbetar hon med patienter depression/ångesttillstånd, Post Traumatic Stress Disorder (PTSD), kris- eller stressrelaterade besvär. Jessica håller även föreläsningar och agera konsult mot privata vårdgivare. Vid sidan om sitt arbete studerar på psykoterapeutprogrammet vid Karolinska Institutet.

Mikael Lund
Grundare/ Beroendeterapeut

Mikael Lund är med sina 25 års erfarenhet av behandling en av Sveriges främsta experter på beroende, medberoende och tillfrisknande. Han föreläser, håller grupper och utbildar. Mikael har varit platschef på Nämndemansgården och startat flera olika behandlingshem och byggt upp ett flertal behandlingsprogram som konsult i både Sverige och Danmark. Mikaels erfarenhet av att arbeta med alkoholism och beroende sträcker från styrelserum till fängelser. Han har även medverkat som terapeut i TV-programmet Lyxfällan och föreläser ofta på kommuner, högskolor, universitet och företag, bl a på Malmö universitet och tidigare i karriären på Karolinska Institutet.

Pressbilder med hög upplösning hittar du här

Fotograf är: Em Kjellberg

Behandlningsalternativ

Se våra olika behandlningsalternativ

Ta kontakt

Vi finns här och kan hjälpa till