Referenser

Mikael PFramgångsrik företagsledare inom datorbranschen
Läs mer
"Du har ett underbart sätt att få ett liv som drogfri att framstå som en gåva och världens chans – inte ett straff som jag först trodde"
Ina GruffmanSocionom/kognitivpsykoterapeut
Läs mer
"Mikael bär på en rik erfarenhetsbank, både från beroende och tillfrisknande-processen. Han är en varm människa som ser sina medmänniskor och han har en smittsam energi och nära till skratt och kreativa upptåg. Jag rekommenderar varmt Mikael."
JanFöre detta patient
Läs mer
"Human Gardening har gett mig ett nytt sätt att leva. Ett bra och nyktert liv med självaktning, balans och glädje. Human Gardening har visat mig vägen till en ny gemenskap, och jag är mycket tacksam"
Mattias KvarnbergBehandlingschef
Läs mer
"Mikael Lund är kunnig, erfaren och genuin på området. Att han dessutom är nytänkande och är bra på att verbalisera gör honom till en strålande föreläsare i ett så komplext ämne som beroende är"
Lars AnderssonVD, ICA Malmborgs Lund
Läs mer
"Mikael är en person som ser och hör! Han har en enastående förmåga att känna vad du tänker och sedan gå vidare utan att tillrättavisa, tack!"
Johan FjordgrenAddiktolog
Läs mer
"Mikael är ansvarsfull, påläst och engagerande. Jag har varit med på workshops som Mikael varit en del av, otroligt inspirerande! Har också lyssnat på Mikael som talare där han fångar publiken med sina klara och enkla budskap"
Jimmy EngströmKognitiv Psykolog
Läs mer
"Mikael är en stark och karismatisk föreläsare som har en förmåga att fånga åhöraren med sitt budskap. Han är även trovärdig och ödmjuk i sitt framförande och besitter en stor kunskap om människan och dess beteenden"
Lars ÖgrenKognitiv Behandlare
Läs mer
"Jag har samarbetat länge med Mikael och han skiljer sig mot andra behandlare därför att han låter inte tekniker och metoder ta över. Utan med kärlek, omtanke och empati får han människor att tillfriskna"
Magnus LarussonMA, addictions counselor specializing in path. gambling, other behavioral addictions, and trauma
Läs mer
"I know Mikael as a highly skilled and experienced therapist, who is adept at building trust with his clients and initiating lasting positive changes in their lives. I’ve worked with him at developing treatment programs where his vast experience and knowledge was evident. All this combined with his way of communicating make Mikael a good educator as was evident in his work with HR personals from large companies in Denmark. Last but not least, Mikael himself embodies what he teaches, I wholeheartedly recommend him as a therapist and an educator in the field of addictions"
Vibeke HellmannHellmansUivers Denmark
Läs mer
"Jeg har med stor fornøjelse arbejdet sammen med Mikael Lund. Han blev headhuntet til Majorgården, da vi efter et besøg i Sverige havde oplevet hans store viden på misbrugsområdet. Mikael var ud over sin terapeutrolle, en del af det team, der arbejde med Virksomheder, med kurser og workshops. Kunder som Danske Bank, SEAS/NVE, Det Danske Forsvar og mange flere blev bedre til at tackle deres udfordringer omkring medarbejder med misbrug takket være vores inspiration"
Stefan RobertssonKökschef
Läs mer
"Jag vill tacka Mikael från mitt hjärta för att han visade mig vägen. Jag har vart drogfri i snart 19 år och har Mikael som en förebild. Jag har hört många delningar med Mikael och blir fortfarande berörd när han delar med sig av sina erfarenheter"
Stian TvedtAddiktolog Konsult Norge
Läs mer
"I Addiktologkonsult har jeg hatt et utstrakt samarbeide med Mikael Lund. Han er en energisk og kunnskapsrik behandler. Det jeg oppfatter som Lunds store styrke er hans intuitive oppfattelse av hvor en pasient befinner seg, dels i forhold til Prochaskas forandringsfaser, og dels hva denne trenger som neste ledd i sitt tilfriskningsprogram"
Kenneth KarlssonAlkohol/Drogterapeut
Läs mer
"Mikael är en karismatisk talare/föreläsare. Han är väl kunskapsunderbyggd i sina framföranden. Dessutom är Mikael en varmhjärtad person som lever som han lär"
Per Aksel LundgreenTrained Drug Counsellor & Musician
Läs mer
"This man totally changed my views on addiction and recovery!"
Tommy FallgrenFörsäljningschef
Läs mer
"Jag har fått möjligheten att höra Mikael som föreläsare vid flera olika tillfällen och hans sätt att leverera budskapet är mycket tilltalande och enkelt. Under den korta tid Mikael var min mentor så öppnade han mina ögon och utan Mikael så hade jag inte varit där jag är idag. Jag är tacksam över att ha honom i mitt liv"
Jula LundegaardKreativ Entreprenör
Läs mer
"Jag har fått privilegiet att lära känna Mikael Lund lite mer på djupet under det senaste året. Han är en otroligt fascinerande individ. Han har utan tvekan talets gåva, men han har något mycket mer beundransvärt som jag har svårt att sätta ord på vad det är. Det är som ett enormt djup och ett slags lyster på en och samma gång, som om han besitter en slags visdom som är väldigt få personer förunnade i den här världen. Jag är i alla fall oerhört tacksam att få lära känna Mikael , då hans energier får mig att känna tillit till livet och hans insikter hjälper mig att växa som människa"
Föregående
Nästa

10 december 2020 avslutade en av våra patienter 1 års efterbehandling och skriver detta till oss idag :
(Med hans tillåtelse publicerar vi denna text)

Hej Maria, Mikael, Emma och Anna.
Idag är min första dag på 14 månader när jag inte längre är involverad i behandling på Human Gardening. Det är också första dagen på resten av mitt liv i tillfrisknande, precis som alla andra dagar när jag lever en dag i taget. De gångna 14 månaderna har hjälpt mig förändra mitt liv i grunden, ni har hjälpt mig, väglett mig, stöttat, coachat, ifrågasatt, irriterat men aldrig någonsin dömt.

Tiden och framförallt känslan tillsammans med er och mina kamrater i behandlingen kommer jag aldrig glömma. När jag klev in på HG så visste jag inte ens helt säkert att jag ville fortsätta leva, idag omfamnar jag livet med allt vad det innebär. Förutom att jag har verktygen för att fortsätta leva ett liv i tillfrisknande så har jag också verktygen för att fortsätta leva mitt liv med ett öppet och icke dömande sinne. Om man jämför livet med ett TV-spel så har jag klarat av några nivåer och kommit väldigt långt under det gångna året.

Jag vill också beröra avslutet – gårdagens möte var fantastiskt. Styrkorna min medalj är laddad med gör mig tårögd när jag tänker på dem, likaså alla fina ord om mig som person och deltagare i behandlingen. Att dessutom Martin J (gårdagens AA talare ) ställs framför mig under mitt avslutande möte är inget annat än ett tecken på att högre makt jobbar för mig. Jag har idag påbörjat mitt tionde steg och den timingen känns helt perfekt utan att för den skull ha varit planerad. Jag tackar er av hela mitt hjärta för tiden som gått och tårarna rinner när jag tänker på allt vi varit med om tillsammans. Jag önskar er alla en fantastisk julhelg med era nära och kära. Återigen, TACK!

Vi syns
//T

Behandlningsalternativ

Se våra olika behandlningsalternativ

Ta kontakt

Vi finns här och kan hjälpa till