Ny VD på Human Gardening

Human Gardening har sedan 2012 bedrivit öppenvårdsbehandling för beroende i ljusa moderna lokaler i World Trade Center i Malmö. Idag har vi även möjlighet till internatbehandling. Den evidensbaserade behandlingsmodellen består av KBT-inslag, mindfuness, traumaterapi genom EMDR samt den väl beprövade tolvstegsmodellen. Human Gardening har hjälpt hundratals män och kvinnor att bli kvitt sitt beroende och tillbaka till ett normalt fungerande liv. HG har genom åren utvecklat behandlingsmodellen och är i många delar branschledande i sin nisch. Human Gardenings behandlingsmodell fungerar över tid och kan därför visa upp ett mycket gott behandlingsresultat.
Som ett led i att fortsätta utveckla verksamheten så rekryteras nu Anna Hult Lund till VD för Human Gardering. Anna har många års branscherfarenhet och kommer axla VD-rollen parallellt med sitt uppdrag som föreståndare på HG.
”Det skall bli fantastiskt kul och spännande att nu få driva HG i egenskap av VD. Jag ser fram emot vår fortsatta resa där vi kontinuerligt kommer utveckla personal och företaget men framför allt fortsätta hjälpa människor med vår professionella behandlingsmodell som jag verkligen brinner för.” säger Anna Hult Lund.
”Det känns fint och hedrande att Anna tackat ja till rollen som VD. Anna har mitt fulla förtroende med sin knivskarpa kompetens och mångfasetterade kunskap som beteendevetare och beroendeterapeut. Anna är som klippt och skuren för att leda Human Gardening in i framtiden och i den förändringsprocess som vi har varit och är i som bolag.” Mikael Lund, grundare och styrelseordförande

Behandlningsalternativ

Se våra olika behandlningsalternativ

Ta kontakt

Vi finns här och kan hjälpa till